Specialisten

De Hypotheker IJmuiden voor deskundigheid en een luisterend oor

Ze is met haar 34 jaar een van de jongste franchisenemers van De Hypotheker en daarnaast een van de weinige vrouwen. Daniëlle Rabelink runt sinds 2017 het kantoor in IJmuiden en het is vrij uniek dat ook haar collega’s allemaal vrouw zijn. Samen met hypotheekadviseur Mayra en baliemedewerksters Annelies en Lindy, staat ze met veel plezier klaar voor haar klanten.

Begonnen achter de balie

Daniëlle begon in 2003 bij de Hypotheker in Haarlem Noord achter de balie. Dat vond ze leuk, maar ze wilde meer. Drie jaar later had ze de papieren om als hypotheekadviseur te mogen werken en ging in die functie aan de slag. Na een overstap naar de vestiging in IJmuiden die in 2008 haar deuren opende, kreeg ze zo’n tweeënhalf jaar geleden de kans om franchisenemer te worden. En die kans pakte ze met beide handen aan, al was het eerst wel onwennig dat de verhoudingen richting haar collega’s veranderde. Maar ze stelt zich zo min mogelijk op als ‘de baas’.

Het ‘buurtsupertje’

Op het kantoor heerst dan ook een gemoedelijke sfeer. Daniëlle noemt het gekscherend ‘het buurtsupertje’, een woord dat je meteen een geborgen gevoel geeft. Het team streeft ernaar dat klanten zich meteen heel erg welkom voelen en er komt regelmatig iemand langs om even een kopje koffie te drinken. “Laagdrempelig en toegankelijk, dat willen we graag zijn”, zegt Daniëlle. “We vinden het belangrijk om met onze klanten een vertrouwensband op te bouwen. Het afsluiten van een hypotheek is tenslotte een grote financiële stap en dan is vertrouwen en persoonlijk contact belangrijk.”

Luisterend oor

Al is ze dan misschien nog jong, Daniëlle heeft al meer dan tien jaar ervaring als hypotheekadviseur en kent de locale woningmarkt heel goed. Ze heeft in die jaren haar vaste klanten zien doorgroeien op het gebied van wonen. “Dan help je eerst bij de hypotheek voor hun allereerste starterswoning en jarenlater komen ze terug omdat er inmiddels kinderen zijn en een groter huis nodig is. Dat is heel erg leuk.” Ze is oprecht betrokken en vindt het verhaal van haar klanten belangrijk. “Voor mij is het regelen van een hypotheek niet een platte zakelijke dienst. Ik bied een luisterend oor en probeer de behoefte van de klant goed in te schatten. Je hebt ook te maken met mensen die na een overlijden of een scheiding bij je komen. Daar moet je oog voor hebben en de tijd voor nemen.”

Ook voor verzekeringen en taxaties

De Hypotheker is onafhankelijk en werkt met meer dan dertig geldverstrekkers die allemaal onder toezicht staan van de Nederlandse Bank. Je kunt bij De Hypotheker niet alleen terecht voor een hypotheek, maar ook voor onder andere verzekeringen, taxaties en bouwtechnische keuringen.

Meer weten?

Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dus maak gerust een afspraak waarin je vragen over een nieuwe hypotheek, de mogelijkheden voor het oversluiten van je oude hypotheek of verbouwingsplannen voor kunt leggen. Daniëlle en Mayra geven je graag advies!

De Hypotheker IJmuiden
Dokweg 27A, 1976 CA IJmuiden
Tel. (0255) 52 53 20
ijmuiden1369@hypotheker.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.