Lokaal nieuws donderdag 04 juli 2019 Bron: IJmuiden - Stadspark Zuid

Voordelen huur

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bezitten. Maar in veel gevallen kan huren minstens zo slim zijn. Waarom? We zetten het voor je op een rij.

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bezitten. Maar in veel gevallen kan huren minstens zo slim zijn. Waarom? We zetten het voor je op een rij.

 

Huren is flexibel

Als je een eengezinswoning of appartement huurt van ASR zit je daar maximaal een jaar aan vast. Daarna is de huur maandelijks opzegbaar. Ideaal als je het samenwonen wilt uitproberen, voor je werk vaak moet verhuizen, plannen hebt om te emigreren of als je nog aan het sparen bent voor een koophuis.

 

Huren is zorgeloos

Het onderhoud van een eigen huis kost tijd en geld. Daar hoef je je bij een huurwoning niet naar om te kijken. ASR regelt het groot onderhoud voor jou, zodat je altijd in een huis woont dat goed onderhouden is. De tijd die en het geld dat je overhoudt, kun je aan leuke dingen besteden.

 

Geen onroerendezaakbelasting

Eigenaren van een huis moeten onroerendezaakbelasting aan de gemeente betalen. Deze kosten kunnen elk jaar stijgen. Als huurder heb je daar geen last van.

 

Niet afhankelijk van de situatie op de huizenmarkt

De huizenmarkt is altijd in beweging. De economische situatie en rentestand hebben grote invloed op de huizenprijzen. En dat kan spannend zijn. Als je huurt, weet je precies waar je aan toe bent.

Meer weten over IJmuiden - Stadspark Zuid

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden