Lokaal nieuws dinsdag 15 maart 2022 Bron: Missiehuis Park

Leeghalen Missiehuis in deze fase afgerond

In september 2021 is firma Bottelier begonnen met de demontage, interne sloop en het verwijderen van asbest uit het Missiehuis. Uiteindelijk heeft dit langer geduurd dan voorzien omdat er meer asbest werd aangetroffen dan een eerste analyse had uitgewezen.

Begin maart heeft firma Bottelier de werkzaamheden voor deze fase afgerond. De resterende sloop en asbestverwijdering kan pas plaatsvinden voor de start van de bouw omdat de kozijnen hiervoor verwijderd moeten worden en dan is het pand niet meer wind en waterdicht. De nieuwe appartementen zullen allemaal nieuwe kozijnen met isolatieglas krijgen.

Nu alles wat voor de toekomst van het Missiehuis niet meer nodig is, is verwijderd, kun je pas echt goed zien hoe mooi ruim, hoog en licht de ruimtes zijn. De tweede verdieping heeft een prachtige dakconstructie met houten spanten. We verheugen ons op de nieuwe appartementen in dit karakteristieke gebouw.

Meer weten over Missiehuis Park

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden