Oud IJmuiden

Velsen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Oud IJmuiden, mijn thuishaven

In het stoere en trotse Oud IJmuiden, tussen het Noordzeekanaal en de vissershaven, wordt een oud bedrijventerrein getransformeerd naar een dynamische woonomgeving. Een aantrekkelijke plek waar wonen, werken en recreƫren samen gaan. Behoud van historische bebouwing en herstel van het oude stratenpatroon zijn belangrijk in het ambitieuze plan voor Oud IJmuiden.

Het woningaanbod in Oud IJmuiden loopt uiteen van stadsappartementen en terraswoningen tot grote eengezinswoningen. Allemaal met eigen identiteit door de verschillende gevels. De wijk toont nu al haar levendige en diverse karakter. De 1e blokken in Oud IJmuiden zijn inmiddels opgeleverd en bewoond, of in aanbouw. Op 26 oktober is de bouw gestart van de 42 eengezinswoningen van DOK 06.

Ga voor meer informatie naar de website oudijmuiden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oud IJmuiden
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden