Duinvliet

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Velsen - Velsen-Noord
Toekomstig aanbod

€ 360.000,- tot € 419.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 132m2
Kaveloppervlak
140 - 240m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Aan het Triangel Stratingplantsoen te Velsen-Noord ontwikkelt Timpaan een nieuwbouwproject met daarin 45 woningen. Er zijn zes twee-onder-een-kapwoningen bestemd voor de verkoop. Daarnaast komen er in het project 39 appartementen, bestemd voor de middeldure verhuur.

Zes woningen, toch allemaal anders
De zes royale twee-onder-een-kapwoningen zijn in de basis al heel compleet. Toch kun je ze nog helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke woonwensen. Een dakkapel, een uitbouw aan de tuinzijde, of een erker aan de straatzijde? De mogelijkheden zijn divers. De zes twee onder-een-kapwoningen, die per twee aan elkaar gespiegeld zijn, zijn in de basis gelijk aan elkaar. Toch zijn er twee woningtypen die op een aantal punten van elkaar verschillen. Zo hebben de bouwnummers 1 t/m 4 een aangebouwde stenen garage. De bouwnummers 5 en 6 hebben een losstaande berging en standaard een dakkapel aan de tuinzijde. Ook de tuinen zijn allemaal net even anders qua oppervlak.

Geïnteresseerd in het project? Schrijf je in als belangstellende en we houden je op de hoogte. Je kunt je op de projectwebsite www.woneninduinvliet.nl online inschrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duinvliet
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
6
Huurwoningen
39
Prijs
€ 360.000,- tot € 419.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden