Rauwe Duinen

Velsen - IJmuiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PLAN

Wonen in de Rauwe Duinen is wonen in en met de elementen en het landschap. De woningtypen zijn afwijkend van wat we in Nederland gewend zijn: paalwoningen, drijf-in woningen, drijvende woningen, patiowoningen, woningen ín het duin, woningen met grote terrassen die in de winter een binnentuin worden. En natuurlijk appartementen met terrassen waarvan je elke dag de zon in de zee kan zien zakken. Door de inzet van verschillende architecten die ontwerpen met gevoel voor de plek, ontstaat een afwisselend geheel van toekomstbestendige en duurzame woningen. Het einddoel is een nieuwe kustplaats met een sterke, eigen identiteit, met zo’n zeshonderd tot duizend woningen, voorzieningen van hoge kwaliteit en plezierig ingerichte openbare ruimte.

Ben je benieuwd wat er allemaal te gebeuren staat in de Rauwe Duinen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de gebiedsontwikkeling de Rauwe Duinen.
info@rauweduinen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rauwe Duinen
Koopwoningen
600
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden