Wandgrimeurs

Landje van Sinneveld

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Velsen - Santpoort-Zuid
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
201 - 208m2
Kaveloppervlak
240 - 635m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

LANDJE VAN SINNEVELD VOOR 11 GELUKSZOEKERS
Naast de historische Boerderij Sinneveld met haar schapenwei verrijst Landje van Sinneveld. Een intiem en exclusief buurtje dat ruimte biedt aan slechts 11 vrijstaande en halfvrijstaande villa's met veel leefruimte, een luxe afwerking en verschillende indelingsmogelijkheden. De verkoop van de villa's is in volle gang.

In Landje van Sinneveld maak je woondromen waar. Langs de woningen loopt een slootje en je kijkt over het spoor prachtig vrij uit op de weilanden. Kortom, ultiem landelijk wonen met het sfeervolle centrum van Bloemendaal, Haarlem en het strand om de hoek. Met plezier vertellen we je op de website meer over de locatie, de woningen en de geschiedenis van deze bijzondere plek.

WONEN OP JE EIGEN ERF
In Landje van Sinneveld staan straks 4 prachtige halfvrijstaande villa's en 7 luxe vrijstaande villa's in 3 verschillende typen, die geschakeld zijn met de berging. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 200 tot 208 m². Iedereen krijgt 2 parkeerplaatsen op de oprit, dus naar een parkeerplek hoef je nooit op zoek. In Landje van Sinneveld is veel groen en op de achtergrond hoor je de schaapjes, wat het gevoel van landelijk wonen benadrukt. Kom straks stapvoets het 'erf’ oprijden en voel gelijk die ontspanning. Dit is thuis, een plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien!

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De woningen hebben het karakter van een jarendertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Elk huis krijgt een warmtepomp en pv-panelen. Het resultaat is een heel comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Kijk voor de actuele beschikbaarheid van de woningen en meer informatie op de website: www.landjevansinneveld.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landje van Sinneveld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden