Landje van Sinneveld

Velsen - Santpoort-Zuid
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

EEN NIEUWE WOONPLEK IN WORDING
Wat jarenlang bekend stond als de plek van het familiebedrijf Boerderij Sinneveld, transformeert van boerenbedrijf naar een woonwijkje met een landelijk karakter. Aan de rijke cultuurhistorie en mooie natuur voegen we hedendaags wooncomfort toe. Naast de boerderij en de schapenwei komen 11 nieuwbouwwoningen.

WELKOM OP HET LANDJE VAN SINNEVELD
Landje van Sinneveld verrijst achter de schapenweide en de boerderij uit 1568. Aan de kant van de weilanden komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Haaks daarop, aan de kant van Veen en Duin, realiseren we 6 vrijstaande woningen. Bijna rondom het gebied loopt een slootje, waardoor het gevoel van wonen op een boerenerf versterkt wordt. Een groot deel van de bomen in de schapenweide blijft staan. De prachtige weilanden blijven vanaf de Bloemendaalsestraatweg deels zichtbaar, doordat de garages aan de vrijstaande woningen gekoppeld worden.

Maar zover is het nog niet. Eerst werken we de plannen verder uit en doorlopen we procedure van de Ruimtelijke Ordening. Deze website is gemaakt, omdat we samen met de gemeente Velsen omwonenden en andere belanghebbenden willen informeren én betrekken.

LANDJE VAN SINNEVELD IN EEN NOTENDOP
Landje van Sinneveld wordt een rustig wijkje bij de historische Boerderij Sinneveld. Direct aan de schapenweide, met zicht op de weilanden, komen 7 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Hier kom je alleen als je er woont of iemand bezoekt. Iedereen heeft een eigen oprit en voor bezoek worden extra parkeerplaatsen gemaakt op ’t Landje’.

De opzet van de Litslaan zetten we door, zodat Landje van Sinneveld zich straks op een natuurlijke manier voegt op deze geliefde plek in Santpoort-Zuid.

Voor meer informatie zie projectsite: www.landjevansinneveld.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landje van Sinneveld
Koopwoningen
11
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden