Wandgrimeurs

De Meershoef

Velsen - Velsen-Zuid
Toekomstig aanbod

vanaf € 845.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
198 - 204m2
Kaveloppervlak
280 - 500m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Prachtig gelegen dichtbij wandelpark Velserbeek en landgoed Beeckestijn zal aan de Savornin Lohmanlaan een drie-onder-éénkapwoning gerealiseerd worden. Deze woonvilla is ontworpen in dezelfde stijl als de woningen in de omliggende wijk en krijgt een mooi gemetseld volume met een rijke detaillering in de vorm van erkers, overstekken en metselwerk accenten.

De drie villa woningen worden nieuw, duurzaam en energiezuinig gebouwd op riante percelen met veel mogelijkheden voor de tuin. Aan de achterzijde krijgen de woningen een privé gelegen tuin op het zuidoost die oploopt tot 15 meter.

Velsen-Zuid is zeer centraal gelegen vlakbij Haarlem en Amsterdam, de locatie biedt een snelle en goede verbinding naar uitvalswegen. Binnen drie auto minuten bent u op de A22 richting alle grote steden in de Randstad.

Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en verschillende sportverenigingen. Nabij de Kennemerduinen en natuurlijk het strand.

Nu in verkoop bij Van Waalwijk van Doorn vestiging Santpoort!

www.demeershoef.nl voor meer info.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Meershoef
Start verkoop
2023 (3e kwartaal)
Koopwoningen
3
Prijs vanaf
€ 845.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden