Terug naar Project

Twee-onder-een-kapwoning

Zes woningen, toch allemaal anders

Het nieuwbouwproject Duinvliet is klein maar fijn. Heel fijn zelfs, omdat de zes royale twee-onder-een-kapwoningen in de basis al heel compleet zijn. Toch kun je ze nog helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke woonwensen. Een dakkapel, een uitbouw aan de tuinzijde, of een erker aan de straatzijde? De mogelijkheden zijn divers.

Twee basistypen
De zes twee onder-een-kapwoningen, die per twee aan elkaar gespiegeld zijn, zijn in de basis gelijk aan elkaar. Toch zijn er twee woningtypen die op een aantal punten van elkaar verschillen. Zo hebben de bouwnummers 1 t/m 4 een aangebouwde stenen garage. De bouwnummers 5 en 6 hebben een losstaande berging en standaard een dakkapel aan de tuinzijde. Ook de tuinen zijn allemaal net even anders qua oppervlak.

Architectuur
Jaren 30, maar dan toch helemaal van deze tijd; zo kun je de architectuur van de woningen het best omschrijven. Ze hebben een zogenaamd schilddak, dat vooral in de jaren 30 van de vorige eeuw veel werd toegepast. Het lichte metselwerk van de gevels, met daarin opvallende horizontale accenten en fraaie glaspartijen, zorgt ervoor dat de woningen helemaal van deze tijd zijn. Van buiten, maar zeker ook van binnen.

Indeling
Dankzij de zijentree ontstaat er een speels ingedeelde begane grond met woonkamer aan de straatzijde en een tuingerichte open keuken. Op de verdieping vind je de badkamer met douche, wastafel en de mogelijkheid voor een ligbad, een separaat tweede toilet en drie slaapkamers. De zolder is vrij indeelbaar en heerlijk ruim, ook dankzij de hoge kap.

Duurzaam
Je woning in Duinvliet is nu al helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Uiteraard wordt de woning volledig gasloos opgeleverd. De EPC van de woningen is 0,2, dit is lager (en dus duurzamer) dan de huidige wettelijke eis van 0,4. Verwarming en koeling gebeurt met behulp van een waterpompsysteem en je elektriciteit wordt opgewekt door in het dak geïntegreerde zonnepanelen. Het streven is dat de woningen zo goed als zelfvoorzienend zijn in hun energiebehoefte. En dat scheelt aanmerkelijk in je maandelijkse energiekosten. Het systeem wordt gehuurd met een onderhoudscontract, hierdoor ervaar je optimaal comfort maar heb je geen omkijken naar het onderhoud van de installatie.

Type Duinwoning
Bouwnummers 1 t/m 4
Woonoppervlak: 132 m2
Kavels: 183 – 220 m2
Slaapkamers: 3 kamers en vrij indeelbare zolder
Extra: Tweede separaat toilet op de verdieping
Bijzonder: Aangebouwde stenen garage

Type Zeewoning
Bouwnummers 5 en 6
Woonoppervlak: 132 m2
Kavels: 145 - 150 m2
Slaapkamers: 3 kamers en vrij indeelbare zolder
Extra: Tweede separaat toilet op de verdieping
Bijzonder: Dakkapel aan de tuinzijde

Opties
* Uitbouw van 1,20 m of 2,40 m aan de tuinzijde
* Erker aan de straatzijde
* Dakkapel aan de tuinzijde
* Dubbele openslaande tuindeuren
* Schuifpui aan tuinzijde
* Verschillende mogelijkheden voor de indeling van de badkamer waaronder de toevoeging van een ligbad

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 360.000,- tot € 419.000,-
Kavel 145 m2 tot 235 m2
Woonoppervlakte 121 m2 tot 123 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 220 m2 120,6 m2 - - Verkocht
2 - 235 m2 120,6 m2 - - Verkocht
3 - 185 m2 120,6 m2 - - Verkocht
4 - 183 m2 120,6 m2 - - Verkocht
5 - 145 m2 122,5 m2 - - Verkocht
6 - 150 m2 122,5 m2 - - Verkocht