Actueel

Nieuws

Bouw gestart! Lokaal nieuws dinsdag 09 juli 2019

Bouw gestart!

De bouw van van appartementengebouw Parkzicht met 63 appartementen in IJmuiden is gestart!

Benieuwd naar de vooruitgang? Bekijk dan de dronebeelden: https://www.facebook.com/stadsparkzuid/videos/663527394109566/

Duurzaamheid ASR Lokaal nieuws zaterdag 06 juli 2019

Duurzaamheid ASR

ASR streeft naar huurwoningen die lang hun waarde behouden 

Het ASR Dutch Core Residential Fund (ASR DCRF) vindt het belangrijk dat hun huurhuizen lang de waarde behouden. Daarom bezitten wij huizen en appartementen op aantrekkelijke locaties, waar mensen zich thuisvoelen. Maar dat niet alleen. Onze huizen zijn ook comfortabel, doordat ze voldoen aan de wensen die huurders vandaag de dag aan hun woonomgeving stellen. Tot slot is duurzaamheid een belangrijk aspect. Een duurzame huurwoning is aantrekkelijk omdat je lage energielasten hebt en geniet van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

 

Een stukje techniek achter de duurzame huurwoningen van ASR 

Duurzaam bezit zorgt voor continuïteit en stabiliteit. Vooral omdat duurzame huurwoningen minder belastend zijn voor het milieu door het veel lagere verbruik van energie en water. Ze hebben een veel lagere uitstoot van broeikasgassen en afval. Nieuwbouw mag een EPC van maximaal 0,4 hebben. Bestaand vastgoed mag maximaal een energie-index van 1,30 hebben óf goede mogelijkheden bieden om duurzame maatregelen te treffen. Ons Programma van Eisen wordt continu aangescherpt met duurzaamheidseisen. Zo willen we bijvoorbeeld dat er alleen gewerkt wordt met materialen die duurzaam in gebruik zijn. Om ervoor te zorgen dat ons doel behaald wordt, doen we bij elk aankoop- en investeringsvoorstel een duurzaamheidstoets.

 

Een ASR huurhuis of appartement is duurzaam door samen te werken 

We zijn ervan overtuigd dat duurzaam gedrag net zo belangrijk is als een duurzaam gebouwde huurwoning. Dus zorgen we ervoor dat we goede informatie verstrekken, waardoor de huurder bewuster kan omgaan met energie- en waterverbruik. Daarbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen als vast agendapunt op het periodieke overleg met onze beheerders en onze meest directe onderhoudspartners (aannemers en adviseurs). Met onze samenwerkingspartners maken we meetbare duurzaamheidsafspraken en we stellen richtlijnen op. Een onafhankelijke partij toetst onderhoudspartijen op duurzaamheid in de uitvoering. Ook zoeken we de samenwerking met overheden als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven. Kortom, we laten niets aan het toeval over.

Voordelen van nieuwbouw Lokaal nieuws vrijdag 05 juli 2019

Voordelen van nieuwbouw

De voordelen van een nieuwbouw huurhuis

Zoek jij een huurhuis? Dan kun je voor een bestaand huis gaan. Maar wist je dat er ook geregeld complete nieuwbouwprojecten met huurwoningen door ons worden aangeboden? Een nieuwbouwhuis of nieuwbouwappartement van a.s.r. real estate biedt je veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij. Wil je nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl

 

Je bent de eerste bewoner

We starten met de verhuur als de bouw bijna klaar is. Zodra je de sleutel krijgt, kan het genieten beginnen. Want jij bent de eerste huurder, waardoor het hele huis lekker fris en nieuw is. Je werkt het af precies zoals jij wilt.

 

Nieuwbouw is onderhoudsarm

a.s.r. real estate verhuurt duurzame huizen op de mooie locaties. Dat is onze missie. Het duurzame karakter zie je terug in de onderhoudsarme en duurzame materialen die we gebruiken. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig.

 

Comfortabel en zuinig wonen in een nieuwbouw huurwoning

Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste regelgeving en dat betekent dat je geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. Vaak hebben de huizen of appartementen vloerverwarming. Heel comfortabel! Daarbij heb je bij een nieuwbouwhuis lage energielasten, door de uitstekende isolatie en zonnepanelen op het dak. Indien mogelijk zullen we deze plaatsen. Ook de luchtkwaliteit voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet je nieuwe huis eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen. Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil.

 

Gloednieuw en luxe afgewerkt

Als je een woning van a.s.r. real estate huurt, krijg je een compleet en luxe afgewerkt huis. De badkamer heeft mooi, modern sanitair en tegelwerk. Voor de keuken kiezen wij altijd een mooi keukenblok uit waarin minstens 5 inbouwapparaten komen. En als je een eengezinswoning huurt, worden ook de schuttingen voor je geplaatst. Tot slot zijn de wanden strak afgewerkt, waardoor je ze gelijk kunt verven of behangen.

 

Voel je veiliger in een nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Onze woningen voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat zie je terug in inbraakwerend hang- en sluitwerk. Daarnaast is standaard een nieuwbouwhuis bijvoorbeeld voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontractdozen voorzien van randaarde.

 

Nieuwbouw is duurzaam

Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is onder meer te danken aan het gebruik van duurzame technieken om je huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken we steeds duurzamere bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.

Voordelen van huren Lokaal nieuws donderdag 04 juli 2019

Voordelen van huren

De voordelen van huren

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bezitten. Maar in veel gevallen kan huren minstens zo slim zijn. Waarom? We zetten het voor je op een rij.

 

Huren is flexibel

Als je een eengezinswoning of appartement huurt van ASR zit je daar maximaal een jaar aan vast. Daarna is de huur maandelijks opzegbaar. Ideaal als je het samenwonen wilt uitproberen, voor je werk vaak moet verhuizen, plannen hebt om te emigreren of als je nog aan het sparen bent voor een koophuis.

 

Huren is zorgeloos

Het onderhoud van een eigen huis kost tijd en geld. Daar hoef je je bij een huurwoning niet naar om te kijken. ASR regelt het groot onderhoud voor jou, zodat je altijd in een huis woont dat goed onderhouden is. De tijd die en het geld dat je overhoudt, kun je aan leuke dingen besteden.

 

Geen onroerendezaakbelasting

Eigenaren van een huis moeten onroerendezaakbelasting aan de gemeente betalen. Deze kosten kunnen elk jaar stijgen. Als huurder heb je daar geen last van.

 

Niet afhankelijk van de situatie op de huizenmarkt

De huizenmarkt is altijd in beweging. De economische situatie en rentestand hebben grote invloed op de huizenprijzen. En dat kan spannend zijn. Als je huurt, weet je precies waar je aan toe bent.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden