Missiehuis Park

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Velsen - Driehuis
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID IN DRIEHUIS
Temidden van groen, grenzend aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op slechts 15 minuten van Haarlem, ontstaat in het charmante Driehuis een uniek woongebied: Missiehuis Park. Hier komen uw woonwensen tot leven.

EEN WAARDEVOLLE WOONBESTEMMING
Het markante Missiehuis heeft een rijke historie. Dit monumentale gebouw dateert van 1924 en deed oorspronkelijk dienst als verblijf en opleidingsinstituut voor priesters. In 1974 nam de sociaal medische dienst van de Koninklijke Marine haar intrek in het prachtige, parkachtige complex. Nu krijgt het Missiehuis met de realisatie van stijlvolle appartementen en karakteristieke eengezinswoningen een nieuwe en waardevolle bestemming.

WONINGAANBOD
Missiehuis Park zal herenhuizen, diverse appartementtypes en enkele bijzondere woningen, waaronder de Kapel en het paviljoen, huisvesten.

Voor meer informatie en interesse kunt u terecht op de projectwebsite www.missiehuispark.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Missiehuis Park
Woningen
31 van 61 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden