Wandgrimeurs

Missiehuis Park

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Velsen - Driehuis
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

EEN DROOM WORDT WERKELIJKHEID
Omringd door groen, grenzend aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op slechts 15 minuten van Haarlem, ontstaat in het charmante Driehuis een uniek woongebied: Missiehuis Park. Hier worden uw woonwensen werkelijkheid.
EEN WAARDEVOLLE
WOONBESTEMMING IN DRIEHUIS
Het markante Missiehuis kent een rijke historie. Het monumentale gebouw dateert van 1924 en deed oorspronkelijk dienst als verblijf en opleidingsinstituut voor priesters. In 1974 nam de sociaal medische dienst van de Koninklijke Marine haar intrek in het prachtige, parkachtige complex. Met de realisatie van stijlvolle appartementen en karakteristieke eengezinswoningen, krijgt het Missiehuis nu een nieuwe, waardevolle woonbestemming.

WONING AANBOD
In Missiehuis Park worden herenhuizen, diverse types appartementen en een aantal specials met wonen in de kapel en het paviljoen gecreëerd.

Voor meer informatie en interesse ga naar de projectwebsite www.missiehuispark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Missiehuis Park
Koopwoningen
57
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Velsen.

Aanmelden